Madrid

Bartomeu Muñoz se sent desemparat pel PSC i no hauria renunciat a l'alcaldia si hagués quedat en llibertat

L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet empresonat pel "cas Pretòria", Bartomeu Muñoz, no se sent prou emparat pel PSC, segons ha explicat el seu advocat, Fermí Morales, al programa "El matí de Catalunya Ràdio". El lletrat també ha manifestat que Muñoz no hauria deixat l'alcaldia si hagués quedat en llibertat. Segons ha reconegut, "normalment quan la gent està imputada, i sobretot quan està en presó preventiva, se sent una mica al marge de tot, no és excepcional", però ha matisat: "Probablement si Muñoz no estigués en presó preventiva no hauria dimitit com a alcalde". I en aquest sentit, ha recordat la quantitat d'alcaldes que no han dimitit després d'haver estat imputats en casos de corrupció urbanística.

Actualitzat
L'advocat de Muñoz ha pronosticat que els responsables d'Urbanisme de la Generalitat hauran de declarar en aquest procés judicial.

Tot esperant que l'Audiència Nacional respongui al seu recurs en què demana l'alliberament, l'advocat ha assegurat que si a Muñoz li imposessin una fiança d'un milió d'euros tindria problemes per poder reunir aquesta quantitat.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut