Futbol

Bartomeu defensa la postura del Barça de no recórrer la sanció de la UEFA per les estelades

El president del Barça ha valorat en la 36a edició del Congrés Mundial de Penyes que, "arribarem fins al final, però a vegades cal mantenir el cap fred" en la sanció per l'exhibició d'estelades a la final de la Champions

Actualitzat

El president del Barcelona, Josep María Bartomeu, ha defensat la decisió de no recórrer la sanció de 30.000 euros que ha imposat la UEFA al club blaugrana per exhibició de banderes independentistes a la final de la Lliga de Campions al juny.

Bartomeu ha escollit la 36a edició del Congrés Mundial de Penyes per realitzar la seva primera intervenció pública des que el passat 18 de juliol va ser elegit president, en un discurs en què ha advocat per mantenir "el cap fred" per "esgotar totes les vies legals i diplomàtiques". "Vam dir que arribaríem fins al final i arribarem fins al final. Ho farem sempre pensant en els interessos del club i de Catalunya, però amb fermesa i cap fred", ha assegurat.

En qualsevol cas, el president del club blaugrana ha puntualitzat que la decisió de no recórrer la multa de la UEFA "no és motiu de debilitat" i ha subratllat que "els símbols són de tots, també són nostres. Esgotarem totes les vies legals i diplomàtiques perquè defensem que es respecti la llibertat d'expressió de tots els barcelonistes", ha conclòs el president del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut