Washington

"Barri Sèsam" celebra el 40è aniversari

Els personatges de "Barri Sèsam" estan d'aniversari. L'Epi, en Blas o en Triqui ("El monstre de les galetes"), ja han arribat a la quarantena. Fa 40 anys entraven per primera vegada a les llars nord-americanes a través de la televisió. La sèrie, creada per Jim Henson, va ser pionera a la televisió contemporània per la seva barreja d'educació i entreteniment. Vuit anys més tard, van fer el salt de l'Atlàntic fins a Espanya, on es van presentar acompanyats de nous companys.

Actualitzat
En total, la famosa sèrie televisiva d'entreteniment per a nens ha estat 37 temporades en antena, amb 4.135 episodis que encara continuen ensenyant des de conceptes bàsics fins a realitats complexes, difícils d'entendre fins i tot pels adults. S'ha parlat de la sida, de la guerra o de l'obesitat barrejant realitat i ficció sense manies.

Amb motiu d'aquest 40è aniversari de "Barri Sèsam", el cercador Google ha volgut recordar l'efemèride a la capçalera. En concret, ha inclòs les potes de la gallina Caponata o "El monstre de les galetes" entre les lletres del seu logo a la pàgina web.



Anar al contingut