Nova York

Bardem guanya el premi dels crítics de Nova York pel seu paper en l'últim film dels germans Coen

Javier Bardem triomfa als Estats Units. Després de protagonitzar l'última pel·lícula de Woody Allen, ara la crítica nord-americana li ha reconegut la seva feina en l'últim film dels germans Coen. Aquesta matinada, Bardem ha rebut a Manhattan el premi del Cercle de Crítics de Nova York al millor actor de repartiment pel seu paper a "No country for old men", en què interpreta un psicòpata assassí que es llança a cometre una onada de crims a Texas durant els anys seixanta. El film està triomfant allà on va.

Actualitzat

El seu paper secundari a "No country for old men" ha agradat i molt a l'exigent crítica cinematogràfica dels Estats Units. L'actor espanyol Javier Bardem ha recollit a Manhattan un guardó per la interpretació que fa d'un personatge cru que alguns auguren que podria merèixer una nominació de l'Acadèmia del Cinema. Es tracta d'Anton Chigurh, un psicòpata assassí en sèrie.

Els germans Coen, que no paren de rebre premis pel film "No country for old men", han estat presents en una cerimònia del Cercle de Crítics de Nova York en què han estat els triomfadors, amb un total de quatre guardons: millor pel·lícula, guió i direcció, a més de la interpretació de Bardem.

Vestit de negre de dalt a baix, l'actor espanyol ha aprofitat per posicionar-se a favor de la vaga que protagonitzen els guionistes: "S'ha de donar suport a la gent que es mou per causes justes, i aquest, evidentment, és un dels casos als quals hem de donar suport."

Altres premis de la nit han estat per a Sarah Polley, actriu habitual dels films d'Isabel Coixet, que ha rebut el guardó com a millor "opera prima" de l'any, i Amy Ryan, millor actriu de repartiment del 2007. "La vida de los otros" alemanya ha estat premiada com a millor pel·lícula estrangera.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut