Javier Bardem durant el discurs de la Marxa pel Clima
Javier Bardem durant el discurs de la Marxa pel Clima
Madrid

Bardem es disculpa per haver dit "estúpid" a l'alcalde de Madrid a la Marxa pel Clima

Javier Bardem: "L'insult fa il·legítim qualsevol discurs i conversa"

RedaccióActualitzat

L'actor Javier Bardem ha demanat disculpes per qualificar d'"estúpid" l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, per voler revertir Madrid Central, durant el seu discurs en la Marxa pel Clima que es va fer aquest divendres a Madrid.

"L'insult il·legitimitza qualsevol discurs i conversa", ha assenyalat l'actor en un fil que ha obert al seu compte de Twitter.

Per això, Bardem ha demanat disculpes per haver-se "deixat portar per un impuls en absolut constructiu, que no fa cap favor al veritable missatge, únic i realment important":

 

 

"Les irrefutables dades de tots els estudis científics detallats ens avisen de la urgència climàtica en què ens trobem i la necessitat que es prenguin mesures i compromisos per revertir-ne la progressió a tots els països", ha apuntat Bardem.

José Luis Martínez-Almeida ha respost l'insult de Bardem a les seves xarxes socials, on ha publicat: "El típic llest, això sí, molt progre, que pensa que pagar impostos no va amb ell", amb una notícia titulada "Javier Bardem, condemnat a pagar 151.000 euros per defraudar Hisenda":

 

 

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha lamentat que l'actor Javier Bardem qualifiqués d'"estúpid" l'alcalde de Madrid. Unes declaracions que, al seu parer, "es qualifiquen per si soles i el defineixen a ell", i ha criticat que l'esquerra "ho polititzi tot":

 

"Ho lamento molt, tot i que és previsible perquè sempre passa que l'esquerra ho capitalitza tot. Lamento que això sigui així perquè ningú és millor persona per ser d'esquerres o de dretes. Això ens pertany a tots, la qualitat de l'aire també i de fet és un missatge conservador, el de l'entorn."

 

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, de Ciutadans, ha assegurat que els insults "devaluen la política", i ha celebrat que l'actor Javier Bardem hagi demanat perdó per haver titllat d'"estúpid" l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida:

"M'agradaria dir-li al senyor Bardem que si vol parlar de Madrid, que estem disponibles, però que seria bo que sabés el que està passant a Madrid."

 

ARXIVAT A:
Crisi climàtica
Anar al contingut