Bárcenas parla del sobre per a Esperanza Aguirre: "Devien ser bitllets de 500"

TV3 ha tingut accés a la gravació de l'extresorer del PP on explica que l'expresidenta del partit va cobrar 60.000 euros en comissions il·legals
Actualitzat
TEMA:
Púnica

"Era un sobre marronet, petit" i "devia ser en bitllets de 500" perquè no era gaire gruixut. És la descripció que fa l'extresorer del PP Luis Bárcenas del sobre amb 60.000 euros que va rebre Esperanza Aguirre per finançar la campanya electoral del 2007.

TV3 ha tingut accés als àudios amb la declaració que Bárcenas va fer de 24 de febrer davant del jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castellón, que porta el cas Púnica, sobre el finançament de la comunitat madrilenya.

Luis Barcenas va declarar durant més de dues hores en qualitat de testimoni sobre la presumpta caixa B del partit i va implicar la llavors presidenta de la Comunitat de Madrid. Va explicar que Álvaro Lapuerta, que el va precedir com a tresorer del PP, va entregar a Aguirre el sobre amb 60.000 euros, una donació de la constructora Ploder.

Segons es recull a la gravació, va explicar que "el donant no és altruista i el que pretén és que les màximes instàncies del partit tinguin coneixement que està donant una quantitat".

Esperanza Aguirre va negar les acusacions i va interposar una querella per fals testimoni contra Bárcenas.

ARXIVAT A:
PP Judicial Púnica
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut