Barcelona

Barcelona vol ampliar els barris on no es podran construir hotels

RedaccióActualitzat

L'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona modifica la proposta del Pla Especial Urbanístic d'Allotjaments Turístics i amplia la zona on no es podran construir hotels.

En la proposta inicial, la ciutat es dividia en tres zones diferenciades: des de la zona centre de la ciutat, on no es podien construir noves places hoteleres o d'allotjament, fins a les zones més allunyades, on es permetia obrir nous establiments dins unes limitacions.

Ara, l'actual equip de govern, format per Barcelona en Comú i el PSC, proposa incloure els barris de Sant Antoni, Hostafrancs, Poblenou i la Vila Olímpica a la zona de limitació hotelera.

Al nou mapa es poden veure les zones en colors. Vermell, les de limitació hotelera. Groc, on només es podran substituir les places hoteleres. Verd, on es podran fer nous hotels, sempre tenint en compte la densitat de població.

 

La modificació busca comptar amb la complicitat de la CUP i Esquerra per poder-la aprovar.

L'actual moratòria de construcció d'hotels a la ciutat acaba a partir del mes de març i, per això, l'equip de govern vol que el nou Pla Urbanístic d'Allotjaments Turístics s'aprovi abans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut