Barcelona

"Barcelona, nit d'estiu" tindrà una segona part ambientada durant la nit de Reis

Estarà ambientada a la nit de Reis i encara se n'ha de decidir el càsting

RedaccióActualitzat

L'exitosa pel·lícula "Barcelona, nit d'estiu" tindrà continuïtat amb una nova versió que es titularà "Barcelona, nit de Reis", que estarà ambientada també a la capital catalana, però, tal com indica el seu nom, a l'hivern.

El director del film, Dani de la Orden, ha avançat a Catalunya Ràdio alguns detalls d'aquesta segona part. El càsting per triar els actors es farà a finals d'estiu i el rodatge començarà al desembre, quan els carrers de Barcelona estiguin engalanats amb els llums de Nadal. De fet, De la Orden ha explicat que l'acció transcorre, en part, durant la cavalcada:

"És un dia que sembla que vingui el papa de Roma, tot es paralitza per una rua i volíem jugar amb aquest moment. Un dels protagonistes és en una carrossa i li passa una cosa que no podem dir".

En aquest nou lliurament es veurà com han evolucionat alguns personatges del projecte anterior, com el que interpretava l'actor Miki Esparbé (Carles), que estava a punt de saber si serà pare. El nou film, que tindrà algun passatge ambientat a Madrid, incorporarà històries d'amor noves i nous personatges.

Joan Dausà es tornarà a encarregar de la banda sonora d'una pel·lícula que ja té una data d'estrena prevista, el Nadal del 2015.

Anar al contingut