Un metge fent una recepta a un pacient.
El dolor s'ha de considerar una malaltia en si mateixa.
Barcelona

Barcelona es referma com a ciutat de congressos mèdics amb la visita de més de 70.000 professionals

Uns 70.000 especialistes mèdics visitaran aquest any Barcelona per assistir als diferents congressos que es faran a la ciutat. Aquest sector s'està consolidant com un dels motors econòmics de la ciutat.

RedaccióActualitzat
Barcelona, s'erigeix com a ciutat de congressos mèdics. Uns 70.000 especialistes en medicina visitaran aquest any Barcelona per assistir als diferents congressos que es faran a la ciutat. Aquest sector s'està consolidant com un dels motors econòmics de la ciutat.

Només el setembre, en dues trobades, se n'aplegaran 40.000. En aquest mes es faran dues de les trobades més multitudinàries del sector. La primera serà entre el 7 i l'11, en què es farà el congrés anual de l'Associació Europea sobre Vies Respiratòries, que aplegarà unes 22.000 persones. L'altra es farà entre el 23 i 27, i es tracta de la trobada anual de l'Associació Europea per l'Estudi de la Diabetis, que reunirà 18.000 congressistes.

Barcelona acollirà també altres fites destacades del sector, com ara el Fòrum Dental Mediterrani, que té previst portar a la ciutat uns 10.000 participants a l'abril; una trobada de metges d'atenció primària que preveu acollir-ne 6.000; o un congrés mundial sobre càncer gastrointestinal, al juliol, amb la previsió d'acollir 3.000 persones més.

L'any passat, el nombre de congressistes que van visitar Barcelona va ser de gairebé 73.000, que van assistir a un total de 74 trobades professionals. La mitjana de dies que els delegats van passar a la ciutat va ser de 4,7, i van allargar fins a un dia i mig l'estada a Barcelona després d'acabar el congrés. L'any passat, els congressistes van valorar amb un 4,5 sobre 5 el seu pas per la ciutat.
Anar al contingut