Barcelona és Capital, la "bola de neu" que vol canviar la cultura política el 26M

RedaccióActualitzat

Barcelona és Capital és una altra de les llistes independentistes que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig. Encapçalada per Jordi Graupera i sorgida d'unes primàries obertes amb el suport de l'ANC, la candidatura es reivindica com a alternativa als partits independentistes tradicionals, als quals acusa de no haver culminat l'1 d'Octubre. Avui ha fet l'acte central de campanya al barri de Sants.

La candidatura té un miler de voluntaris que participen en la campanya electoral per Barcelona. Volen donar a conèixer aquesta candidatura independentista sorgida d'unes primàries obertes en què es va escollir Jordi Graupera com a candidat a l'Ajuntament de Barcelona.

Graupera ha retret a l'alcaldessa que l'1 d'octubre no obrís els col·legis i també ha carregat contra la candidata de Junts per Catalunya, però especialment contra Maragall.

"És una alternativa un alcaldable que ja ho ha fet tot a la vida i no ha deixat cap llegat? Perquè el model de ciutat que estem patint el va idear un senyor anomenat Ernest Maragall."

Barcelona és Capital es presenta com una alternativa a la política catalana, confien a irrompre el 26 de maig a l'Ajuntament i criden a alliberar la ciutat dels polítics que diuen que s'han rendit i se la imaginen petita i sotmesa.

"Tornarem a canviar la cultura política d'aquest país. Serà una bola de neu que no podran frenar."

A l'acte central del partit a la plaça de Sant, hi ha partiticpat Aamer Anwar, l'advocat de Clara Ponsatí, que tanca simbòlicament la llista. Anwar ha demanat el vot per a Jordi Graupera perquè diu que la resta de partits independentistes han fallat.

 

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26M
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut