Barça

Barcelona acull l'estrena mundial de l'espectacle "Messi10" del Cirque du Soleil

El crac argentí del Barça ha estat l'últim a desfilar per la catifa vermella acompanyat per la seva dona, Antonella Rocuzzo, en la primera representació de l'espectacle al Parc del Fòrum

Actualitzat

Aquest dijous s'ha fet l'estrena mundial de "Messi10" a Barcelona. El talent del futbolista argentí ha inspirat el nou muntatge de Cirque du Soleil, que ha escollit la capital catalana per presentar l'espectacle.

Futbol i circ es fusionen en el nou espectacle del Cirque du Soleil. Les genialitats del capità del Barça han estat la llavor d'un espectacle que gira al voltant del futbol en el seu vessant més artístic i visual. "Messi10" s'està representant per primera vegada, en primícia mundial, al Parc del Fòrum de Barcelona. I com no podia ser d'una altra manera, el crac argentí ha estat l'últim a desfilar per la catifa vermella acompanyat per la seva dona, Antonella Rocuzzo.

A l'estrena també s'ha pogut veure un altre jugador del Barça, el jove extrem d'origen guineà Ansu Fati, i alguns membres de la junta directiva blaugrana encapçalats pel president Josep Maria Bartomeu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut