Un expositor mostra els seus productes a la Seafood Expo Global, a Brussel·les (ACN)
Un expositor mostra els seus productes a la Seafood Expo Global, a Brussel·les (ACN)

Barcelona acollirà Seafood, el saló de productes del mar més important del món

Després de 28 anys a Brussel·les, el certamen es farà a Fira de Barcelona entre el 27 i el 29 d'abril del 2021

RedaccióActualitzat

El Seafood Expo Global és el saló més important del món de productes del mar. Ara es fa a Brussel·les, però d'aquí menys de dos anys arribarà a Catalunya. Després de 28 anys a Bèlgica, aquest gran saló passarà a fer-se a Barcelona. Els organitzadors, Diversified Communications, l'han triat, entre altres motius, perquè és un referent gastronòmic mundial.

El Seafood Expo Global mou més de 2.000 empreses expositores i l'any passat va acollir gairebé 30.000 compradors. L'organització del certamen ha confirmat que aquest saló es farà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 27 al 29 d'abril del 2021.

Diversified Communications, que té la seu a Portland, considera que "Barcelona és una ciutat amb una àmplia tradició pesquera, una capital gastronòmica mundial referent per a la comunitat 'foodie' i un centre logístic marítim internacional". També valora la múltiple oferta hotelera de la capital catalana i la gran capacitat de Fira Gran Via: "Ens oferirà oportunitats de creixement a llarg termini. És una evolució necessària. A més, el trasllat a Barcelona millorarà l'experiència del visitant i el negoci entre venedors i compradors."

 

Trobada entre expositor i clients a l'últim certamen fet a la capital belga (ACN)​

Un pas endavant més en gastronomia

El fet que Barcelona ofereixi una experiència gastronòmica de primer nivell i que aculli alguns dels cuiners més guardonats del món també ha pesat en la decisió de traslladar aquest esdeveniment a la capital catalana.

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, estava pletòric per haver aconseguit que vingui a Catalunya el saló més gran del món sobre productes del mar.

"Barcelona es considera una ciutat global, amb una multitud d'opcions d'allotjament, restauració i oci. El recinte de Gran Via està estratègicament situat en una de les ciutats europees més modernes i compta amb les prestacions tècniques i logístiques més avançades."


Segons la vicepresidenta de Diversified Communications, Liz Plizga, "Barcelona és un destí internacional i un dels principals 'hubs' de productes del mar a Europa, i això la converteix en el lloc ideal per celebrar un certamen com el Seafood Expo Global."

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut