carmona
Marc Carmona donant instruccions. (Foto: FCB)
Futbol sala

Barça i Montcada passen ronda a la Copa del Rei de futbol sala, però Marfil i l'Hospitalet cauen eliminats

Cara i creu a la Copa del Rei de futbol sala. El Barça ha passat ronda, però el Marfil Santa Coloma ha quedat eliminat als setzens de final. En aquesta eliminatòria, que era a partit únic, els blaugrana han guanyat a la pista del Fonononós Gomera (1-9), mentre que el Marfil ha perdut 5-4 davant el Noia la Corunya, a la pròrroga.

Actualitzat

Cara i creu a la Copa del Rei de futbol sala. En aquesta eliminatòria, que era a partit únic, el Barça ha passat ronda, igual que el Maxon Montcada, però el Marfil Santa Coloma ha quedat eliminat als setzens de final, igual que l'Hospitalet BellSport.

Els blaugrana han guanyat a la pista del Fonononós Gomera (1-9). Han marcat Wilde (3), Igor (3), Gabriel Dias, Torras i Saad. També ha passat ronda el Maxon Montcada després de derrotar el Magna Navarra (3-1).

El Marfil ha perdut 5-4 davant el Noia la Corunya, a la pròrroga. Pels catalans han marcat Adolfo (2), Sepe i Rafa López. També ha quedat eliminat l'Hospitalet BellSport que ha derroat l'Umacon Saragossa (4-4; 1-4 p)

 

 

Anar al contingut