Futbol sala

Barça i Industrias Santa Coloma debutaran a la lliga lluny de casa

Els blaugranes, actuals campions i favorits per revalidar-lo, arrenquen a la pista del Cartagena, mentre que els colomencs, amb set cares noves, s'estrenen contra el Burela també a domicili

Xavi LorenteActualitzat

L'actual campió de lliga és el gran favorit per revalidar el títol. Amb permís de Pozo, Inter, Palma i companyia, el Barça surt a guanyar amb només un nou fitxatge: Daniel Shiraishi. El brasiler, campió de tot amb Inter, reforçarà un equip d'estrelles que ha patit un sotrac inesperat: la lesió de llarga durada d'Esquerdinha (trencament del lligament creuat del genoll dret), un dels seus grans golejadors. Els blaugranes s'estrenaran a Cartagena, contra l'únic equip al que no van poder guanyar la temporada passada. Empat a pista rival i derrota al Palau. Els d'Andreu Plaza arribaran a la cita pràcticament una setmana després d'haver-se adjudicat la Supercopa d'Espanya en la final disputada contra el Pozo a Guadalajara.

El nou Industrias Santa Coloma té fins a set cares noves, revolució obligada després dels adeus no desitjats de Pol Pacheco, Ximbinha i Thalles. Torna un vell conegut, Sepe. Del filial puja Borja Puerta per defensar la porteria al costat de l'estrella de l'equip: Miquel Feixas. Els brasilers Well i Petry han de ser els principals referents ofensius, juntament amb l'argentí Pablo Vidal (pitxitxi de l'última lliga argentina). Completen les novetats: l'habilidós Khalid (format al Barça però que debutarà a Primera amb l'equip de la seva ciutat) i Roger Bermusell (manresà que va jugar la temporada passada a l'OParrulo). Els colomencs venen de fer història en guanyar la seva segona Copa Catalunya contra el Barça. Amb la moral pels núvols, els d'Òscar Redondo jugaran la primera jornada del campionat de lliga a Burela contra un equip acabat de pujar a Primera. Entrar a la copa i el playoff, seran els grans objectius.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut