Futbol

Barça i Espanyol s'entrenen pensant ja en la tornada de la Supercopa

El Barça s'ha entrenat per preparar la tornada de la Supercopa. Giuly no ha pogut assistir a la sessió perquè tenia febre. Sí que hi ha pogut anar Ronaldinho, que a la sortida ha coincidit amb el seu germà, Roberto, que ha confirmat l'interès del Milan pel brasiler, però que es quedarà en el Barça. Per la seva banda, l'Espanyol també s'ha entrenat i ho ha fet amb una baixa important: la de Tamudo. El davanter es va fer una lesió muscular al quàdriceps i es perdrà la tornada de la Supercopa. També hi ha dubtes que pugui jugar el partit que inaugurarà la temporada el dia 27 contra el Nàstic.

Actualitzat

Al Camp Nou, sessió molt suau per als titulars, un entrenament que s'ha perdut l'autor de l'únic gol del partit, Giuly, que té febre, mentre que Deco s'ha sotmès a unes proves mèdiques pendents. Qui sí que hi era és Ronaldinho, i també el seu germà i representant, Roberto de Assís, que ha reconegut l'interès del Milan pel jugador, però també ha assegurat la seva convicció de quedar-se en el Barça, això sí, hi ha pendents més d'una reunió amb la directiva per retocar les xifres del contracte. 

Ni Puyol ni Xavi han volgut parlar gaire sobre la polèmica generada. Tan sols el capità blaugrana ha dit que no entén la postura de l'Espanyol perquè tant ell com Xavi van anar a Madrid amb un informe mèdic que la Federació Espanyola va acceptar. 

Per la seva banda, l'Espanyol ha tornat als entrenaments amb una mala notícia; Raúl Tamudo està pràcticament descartat per jugar la tornada de la Supercopa i fins ben avançada la setmana ve no se sabrà si estarà o no en condicions de jugar el primer partit de Lliga enfront del Nàstic. Tot fa pensar que la seva baixa la cobrirà Walter Pandiani, que ahir ja va ser l'escollit per substituir el capità blanc-i-blau. El que sí que té un lloc assegurat al Camp Nou és Carlos Kameni. L'entrenador de porters Tommy N'Kono, en una sessió especial, s'ha encarregat de posar a punt el seu compatriota. Ernesto Valverde també ha volgut que els seus jugadors practiquessin els llançaments de penal per si de cas no prospera la impugnació per l'alineació de Xavi i Puyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut