Futbol

Barça i Espanyol disputen a Montjuïc el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya

Tot és a punt per a l'inici de la temporada. Per començar un duel molt interessant, el que enfronta a l'Espanyol i al Barcelona. En joc, el títol de la Supercopa. L'anada es disputa aquest vespre a Monjuic on s'espera una molt bona entrada i és que un derbi i si a més a més hi ha un títol en joc aixecat molta expectació. Els espanyolistes afronten el partit amb molta il·lusió i és que la Supercopa és un dels trofeus que falten a les vitirines de l'equip blanc-i-blau. L'últim any que van lluitar per aquest títol va ser el 2000, llavors els hi va prendre el Deportivo.

Actualitzat

Aquesta és la primera final catalana d'un torneig d'àmbit estatal des de fa 50 anys. Així doncs, hi ha una gran expectació per presenciar "in situ" aquest matx, que s'avança als tradicionals Gamper i Ciutat de Barcelona, i per tant és l'estrena oficial de tots dos equips.

A les taquilles de l'Estadi Olímpic ja s'han pogut veure les primeres cues per adquirir entrades, formades, en bona part, per turistes interessats en aquest partit. S'espera una bona entrada a Montjuïc, tenint en compte que els socis de l'Espanyol que hagin renovat el carnet no paguen.

Els homes d'Ernesto Valverde han trepitjat aquest matí la gespa de l'Olímpic, per fer una suau sessió preparatòria. El tècnic blanc-i-blau pot comptar amb tots els seus efectius, tret del lesionat Moha, i s'espera que faci jugar els nous membres de la plantilla, com Rufete, Lacruz, així com el renovat Luis García i Gorka de porter titular.

Mentrestant, els jugadors del Barça s'han trobat aquest migdia al Camp Nou abans d'anar cap a l'hotel de concentració. En el grup convocat per Frank Rijkaard hi ha les tres novetats de l'estiu, Gudjohnsen, Zambrotta i Thuram, però sorprenentment no hi és l'heroi de París, Belletti, ni el fitxatge estrella de l'any passat, Van Bommel.

El Barça és l'actual campió de la competició, i contra l'Espanyol buscarà el primer dels sis títols als quals aspira aquesta temporada.

 

Continua la precampanya 

Joan Laporta no seurà a la llotja de l'Olímpic, perquè en aquests moments no és president del Barça, únicament precandidat a la presidència del FC Barcelona. Precisament en qualitat de precandidat ha visitat aquest matí la penya blaugrana de Sant Cugat, localitat on resideix.

Laporta ha presentat els eixos bàsics del seu programa electoral. A més, ha dit que ja ha recollit unes 5.000 signatures que donen suport a la seva candidatura, i confia superar les 5.325 que va aconseguir el 2003. Diumenge en continuarà demanant al Camp Nou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut