Nova York

Barack Obama anuncia un pla per crear 2,5 milions de llocs de treball

La crisi econòmica és una de les prioritats del president electe dels Estats Units. Barack Obama ja hi està treballant i ara ha anunciat un pla per crear 2,5 milions de llocs de treball fins al 2011. El president electe creu que la situació econòmica internacional encara empitjorarà i que s'ha d'evitar una possible espiral deflacionària.

Actualitzat
Obama ha anunciat que ha donat instruccions al seu equip econòmic perquè prepari el pla i ha afegit que els detalls es treballaran en les setmanes vinents. El pla consistirà a invertir milions de dòlars en la construcció d'infraestructures

El president electe dels Estats Units ha recordat que aquest any ja s'han destruït més d'un milió de llocs de treball al país, i ha advertit que calen mesures ràpides per frenar l'augment de l'atur, perquè l'augment de la deflació, és a dir, la reducció de preus, podria contribuir a incrementar encara més el deute públic. 

El president electe ho ha anunciat en el discurs setmanal dels dissabtes, que emet en vídeo a través de la seva pàgina web, www.change.gov.
Anar al contingut