Barcelona

Baños descarta que la CUP voti aquest dijous a favor de la investidura de Mas

El president del grup parlamentari de la CUP assegura que en la segona votació tampoc hi haurà president de la Generalitat si Junts pel Sí presenta el mateix candidat

RedaccióActualitzat

La CUP no votarà aquest dijous a favor de la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat. Ho ha assegurat el president del grup parlamentari d'aquest grup en una entrevista a "El món a RAC1". Baños ha avançat aquest dimecres que la segona votació del debat d'investidura, prevista per demà dijous, no acabarà amb l'elecció d'un president de la Generalitat "si Junts pel Sí presenta el mateix candidat".

El diputat de la CUP ha insistit que entre escollir Artur Mas "i les eleccions anticipades automàtiques, que sembla que molta gent desitja, hi ha opcions, hi ha persones, i hi ha maneres"." És el que estem fent nosaltres: parlar d'aquest espai", ha reiterat, recordant que la CUP està buscant "el consens".

Per cert, que durant una breu entrevista telefònica Baños ha dit que estava al llit amb febre. "Sóc víctima de la política", ha afegit, i ha apuntat amb ironia: "No estic reunit amb Artur Mas ni he fugit del país."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut