"Girl with Balloon", una de les obres més conegudes de l'artista britànic
"Girl with Balloon", una de les obres més conegudes de l'artista britànic

Banksy surt a la llum: primeres imatges de l'artista invisible

Steve Lazarides, que va acompanyar l'artista durant molt anys, ensenya la imatge de l'artista però sense mostrar-ne el rostre

Actualitzat

L'exmànager de l'artista, Steve Lazarides, va publicar imatges que va capturar de l'artista al llarg d'onze anys, en què se'l veu treballant en algunes de les seves obres. Banksy és conegut, entre altres coses, per no fer pública la seva identitat.


Steve Lazarides va ser el fotògraf, agent, i fins i tot galerista de l'artista anglès. Ara està a punt de publicar un llibre que es titularà "Banksy Captured", on, en 250 pàgines, revelarà alguns dels moments que van viure junts. Es recolliran moltes fotografies de l'artista, que documentaran alguns dels seus anys de glòria treballant.

En una entrevista amb el diari britànic Mirror, qui va ser mànager de l'artista ha recordat amb afecte el temps que van passar junts:

"Vaig treballar amb ell durant 11 gloriosos anys, temps durant el qual vam trencar totes les regles del llibre de les regles, juntament amb unes poques lleis."


Casualitat o no, a Londres ha aparegut una nova obra de l'artista urbà. El mural està situat en un immoble de pisos de luxe del barri de Notting Hill, una de les zones més exclusives de la capital britànica. Estava cobert per una bastida perquè es feien obres a l'edifici i ara s'ha destapat.

 

 

ARXIVAT A:
Art
Anar al contingut