Banksy es creua amb un passatger al metro de Londres mentre realitza la seva obra

Banksy apareix al metro de Londres amb una obra per potenciar l'ús de la mascareta

El grafiter ha penjat un vídeo en què mostra com entra als vagons i pinta rates per conscienciar de la necessitat de l'ús de la mascareta contra la pandèmia

Actualitzat

L'artista urbà britànic Banksy ha fet diversos grafitis en un vagó del metro de Londres per conscienciar sobre l'ús de la màscareta, obligatòria al transport públic de la capital britànica des del 15 de juny per frenar la propagació de la Covid-19.

En un vídeo publicat a Instagram amb l'eslògan "Si no et poses la màscara, no ho aconseguiràs", l'artista es deixa "veure" vestit com un operari de desinfecció fent servir plantilles i esprai negre per dibuixar les seves característiques rates en diversos llocs del vagó.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . If you don't mask - you don't get.

Una publicación compartida de Banksy (@banksy) el

 

Als vagons del metro es pot veure un dels animals que hi apareix escopint un líquid verd, que simula la propagació de virus, un altre fa servir la màscara de paracaigudes i un tercer s'hi cobreix la cara.

Durant l'enregistrament es veu l'artista escrivint el seu nom amb lletres verdes i grosses sobre la porta que separa el vagó de la cabina del conductor i com abandona el lloc i troba diversos passatgers.

L'enigmàtic artista de carrer ha realitzat diversos treballs durant la pandèmia, com el dibuix d'un nen jugant amb una infermera com la seva superheroïna a l'hospital britànic de Southampton, i una obra que va dur a terme al bany de casa amb rates i nombroses referències a la crisi sanitària.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Art
Anar al contingut