Un grup de joves amb diverses banderes en una de les mobilitzacions del 3 d'octubre (@mirsegu)
Un grup de joves amb diverses banderes en una de les mobilitzacions del 3 d'octubre (@mirsegu)

Banderes espanyoles i estelades, juntes en les manifestacions del 3-O

Grups d'amics, amb banderes de tots colors, han volgut donar un missatge d'unitat en contra de la violència policial de diumenge

Actualitzat

La presència de banderes espanyoles al costat d'estelades, senyeres o banderes republicanes ha estat una de les imatges que més s'han viralitzat de les mobilitzacions d'aquest 3 d'octubre. Els joves, sovint grups d'amics, han volgut donar un missatge d'unitat en contra de la violència policial de diumenge.

És el que explicava la Irene, una jove de Cornellà de Llobregat, a TV3:

"Ens han acollit realment molt bé, no ens ho esperàvem. Ens han fet una rotllana, aplaudint-nos, ens hem sentit uns més aquí."

 


 

Tot i que les banderes que més s'han vist han estat les estelades, a les diverses concentracions d'aquest dimarts hi havia "banderes de molts colors", tal com destacaven una colla de joves a la plaça Universitat. Un d'aquests joves, amb la bandera espanyola, ha insistit que ell era molt contrari a les polítiques del govern de la Generalitat però que volia manifestar el seu rebuig a la violència:

"Jo personalment estic molt en contra del cop d'estat que està duent a terme Carles Puigdemont, però a la vegada vinc a manifestar-me contra la violència, reivindicant la pau als carrers."

 


 

La presència de ciutadans amb la bandera espanyola ha estat rebuda en la majoria de casos amb aplaudiments i altres gestos d'agraïment:

 

 

 

ARXIVAT A:
Aturada general 3-OReferèndum 1-O
Anar al contingut