Barcelona

Baltasar no creu que la posició de De la Vega contra la captació d'aigua del Segre sigui la del govern

El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, assegura que no creu que la posició contrària de la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, pel que fa a la captació d'aigua del Segre, sigui la del seu executiu. En unes declaracions a Catalunya Informació, Baltasar ha dit que n'ha parlat amb la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, però que encara no ha cursat la petició oficial de la proposta.

Actualitzat

Baltasar assegura que "no es pot creure" que la posició expressada per De la Vega sigui fruit d'una decisió "raonada, clara i estable".

El conseller també ha dit que en aquests moments d'excepcionalitat li sembla "mesquí" valorar les mesures que s'estan estudiant per combatre la sequera en termes econòmics.

En el decurs de la mateixa entrevista, Francesc Baltasar també ha explicat que la Generalitat ha obert expedient a dues empreses que presumptament captaven aigua i la venien il·legalment per regar i omplir piscines. Les multes podrien anar dels 6.000 als 30.000 euros.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut