Tarragona

Ballesteros reconeix que la seva alcaldia perilla si CiU i PP pacten a Tarragona

L'alcalde socialista en funcions de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha reconegut a "El matí de Catalunya Ràdio" que, tot i ser la força més votada, pot perdre l'alcaldia. Ballesteros, amb 12 regidors després de perdre'n un, s'ha mostrat obert a dialogar amb CiU, i fins i tot a partir-se l'alcaldia, després de subratllar que el que més el preocupa és aconseguir un govern fort. De la seva banda, la cap de llista de CiU, Victòria Forns, no ha volgut revelar per on passaran els futurs pactes, però ha deixat clar que CiU, PSC i PP tenen prou punts en comú per tirar endavant projectes clau per a la ciutat.

Actualitzat
El PSC a Tarragona ha perdut un regidor i s'ha quedat amb 12. Mentrestant, CiU i el PP, amb 7 regidors cadascun, poden sumar una majoria absoluta. L'alcaldable socialista, Josep Fèlix Ballesteros, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", ha reconegut aquesta possibilitat.

Ballesteros, alcalde en funcions de Tarragona, s'ha reivindicat com la força més votada i ha dit que es veu a l'Ajuntament i que està disposat a parlar amb CiU per aconseguir un pacte de govern.

Per la seva banda, la cap de llista de CiU, Victòria Forns, que ha obtingut 7 regidors després de perdre'n un, s'ha mostrat molt prudent i, també en declaracions a Catalunya Ràdio, ha indicat que decidiran el que sigui millor per a la ciutat.

Els populars, també amb 7 regidors després de sumar-ne 3, tenen molt a dir en el futur govern de la ciutat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut