Imatge del dron que utilitza la policia municipal de Badalona
Imatge del dron que utilitza la policia municipal de Badalona

Badalona incorpora un dron per combatre les ocupacions

La policial municipal utilitzarà un dispositiu que té una autonomia de 25 minuts, una càmera termogràfica i visió nocturna i emet missatges sonors

Actualitzat

A Badalona, Xavier García Albiol, en la seva croada contra els okupes, avui ha afegit un dron que doni suport a la feina de la policia local. I ho ha fet al barri de la Pau, davant una associació de veïns que reclama més policies als carrers.

L'alcalde no ha donat xifres d'augment d'ocupacions, però no ha dubtat a relacionar directament els okupes amb la delinqüència i conflictivitat.

Albiol demana que s'endureixi la llei, però, mentrestant, faran servir el dron per aconseguir més proves contra qui ocupi.

 

 

Amb el nou aparell, espera obtenir informació que li permeti accelerar les actuacions per desallotjar els habitatges i fàbriques ocupades, ja que Albiol dona per fet que en molts casos també s'utilitzen els espais per al cultiu i tràfic de drogues.

"Tenim constància que molts d'aquests pisos i balcons interiors que són ocupats es dediquen al cultiu de la marihuana. Això ens permetrà veure si s'està produint un cultiu de drogues per poder tenir un permís i actuar amb més celeritat."

El dispositiu, amb una autonomia de 25 minuts i una distància de vol de 5 quilòmetres, té una càmera termogràfica i visió nocturna i emet missatges sonors. 

ARXIVAT A:
SeguretatPolicial
Anar al contingut