Bad Gyal en una actuació a la Sala Razzmatazz
Bad Gyal en una actuació a la Sala Razzmatazz

Bad Gyal, millor artista espanyola als Premis MTV, on triomfa Taylor Swift

RedaccióActualitzat

Taylor Swift ha estat la gran guanyadora dels premis de la cadena MTV. S'ha emportat el premi a millor artista i també a millor artista pop, millor vídeo llarg i videoclip curt.

La gala dels European Music Awards (EMA) s'ha fet aquest diumenge a la ciutat alemanya de Düsseldorf i ha comptat amb actuacions de David Guetta, Muse i el grup anglès Gorillaz, entre d'altres.

 

Taylor Swift ha estat la gran triomfadora de la nit als Premis MTV
Taylor Swift ha estat la gran triomfadora de la nit als Premis MTV (Reuters / Wolfgang Rattay)

David Guetta també ha rebut un dels premis de la nit. Ha estat el de la millor cançó en col·laboració per "I'm good (blue)", feta amb Bebe Rexha.

David Guetta i Bebe Rexha reben el premi a la millor col·laboració als Premis MTV
David Guetta i Bebe Rexha reben el premi a la millor col·laboració als Premis MTV (Reuters/Wolfgang Rattay)

El premi al millor artista revelació ha estat per al grup coreà de K-pop Seventeen.

El premi a la millor cançó se l'han emportat ex aequo Nicki Minaj amb "Super freaky girl" i Bad Bunny i Chencho Corleone amb "Me porto bonito".

La brasilera Anitta s'ha endut el premi a millor artista llatina, una categoria a la qual també optava Rosalía, el porto-riqueny Bad Bunny, la nord-americana Becky G i els colombians J. Balvin i Shakira. Fa tot just una setmana, Anitta va protagonitzar una curiosa imatge quan va ballar de forma insinuant davant la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Rosalía, que optava a cinc premis --millor artista, millor artista llatina, millor cançó per "Despechá", millor videoclip llarg per la presentació a TikTok de "Motomami" i millor artista espanyola--, ha marxat amb les mans buides.

Ha estat una altra catalana, la cantant de Vilassar de Mar Bad Gyal, qui ha rebut el premi a millor artista espanyola, una categoria a la qual també optaven, a més de Rosalía, el canari Quevedo, els bascos Fito & Fitipaldis i el manxec Dani Fernández, exmembre de la banda Auryn.

Filla de l'actor Eduard Farelo, Bad Gyal ja és una estrella consagrada de la música urbana a escala mundial. Autora d'èxits com "La prendo" o "Fiebre", l'any 2020 va guanyar el Latin Music Italian Awards per "Alocao", que interpretava amb Omar Montes.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut