El cantant porto-riqueny Bad Bunny (Europa Press)
El cantant porto-riqueny Bad Bunny (Europa Press)

Bad Bunny, primer protagonista llatí d'una pel·lícula de Marvel

El cantant porto-riqueny serà El Muerto, un lluitador emmascarat que s'enfronta a Spiderman en alguns còmics de Marvel

Redacció/Agències

El cantant porto-riqueny Bad Bunny serà el protagonista del film "El Muerto", la nova pel·lícula de l'univers de superherois de Marvel.

"El Muerto" s'estrenarà als cinemes el gener de 2024, segons ha anunciat Sony aquest dimarts:

Bad Bunny, pseudònim de Benito Antonio Martínez Ocasio, serà el primer actor llatí que protagonitza una pel·lícula d'acció de Marvel.

Anteriorment, sí que hi ha hagut un Spiderman llatí, a la cinta d'animació "Spiderman: un nou univers", de l'any 2018.

Bad Bunny, en una imatge del 2020
Bad Bunny, en una imatge del 2020 (Europa Press)

Un lluitador emmascarat

Als còmics de Marvel, Juan Carlos Estrada Sánchez és El Muerto, un lluitador emmascarat que té una força que prové, precisament, d'aquesta màscara, heredada des de fa generacions a la família, segons explica la web de Marvel.

"Portar el Muerto a la vida és simplement increïble", ha afirmat el president de Sony Pictures, Sanford Panitch, en la presentació de la pel·lícula, segons informa el mitjà especialitzat Variety.

En algunes de les històries de còmic, El Muerto interactua amb Spiderman, amb qui va protagonitzar un combat en què el superheroi llatí va estar a punt de desemmascarar l'home aranya. Posteriorment, però, tots dos superherois van unir-se per lluitar contra El Dorado, el malvat que controla els poders de Juan Carlos i que és responsable de la mort del seu pare.

Bad Bunny serà el primer protagonista llatí del cinema de Marvel, però anteriorment hi ha hagut altres intèrprets llatinoamericans destacats en pel·lícules de Marvel, com Salma Hayek, que va fer d'Ajak, la primera líder dels "Eternals".

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut