L'expresident del govern espanyol José María Aznar durant la presentació del seu llibre a Barcelona (EFE)
L'expresident del govern espanyol José María Aznar durant la presentació del seu llibre a Barcelona (EFE)

Aznar reclama la intervenció "total i sense límit" de Catalunya

L'expresident espanyol i president de la FAES considera que Catalunya és una "comunitat fallida" on es viu una situació d'"insurrecció"

RedaccióActualitzat

José María Aznar reclama una intervenció "total i sense límit de temps" de Catalunya per la situació d'"insurrecció". L'expresident espanyol considera que Catalunya és una "comunitat fallida".

En una entrevista a la web d'"El Mundo", l'expresident espanyol i ara president del "think tank" de la dreta espanyola, la Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials, FAES, Aznar ha dit que a Catalunya cal intervenir totes les institucions.

"És indispensable una intervenció a fons de l'autonomia catalana, sense límit de temps, i de totes les institucions."

"És, per responsabilitat dels secessionistes, una comunitat fallida, i, com més temps passi, més alt serà el preu que pagarem."

Tot i això, Aznar ha afirmat que no està d'acord amb la proposta de Vox de suprimir les autonomies, per bé que s'han de "repensar i corregir" després que "els nacionalistes han trencat el pacte".

Aznar també ha reflexionat que la "sensació" és que l'estat de les autonomies "s'ha escapat de les mans", per la qual cosa ha considerat que cal "reflexionar" sobre "el contingut i l'exercici de les competències en algunes comunitats autònomes".

"Soc partidari d'una política nacional forta, i això és perfectament compatible amb la descentralització."

Aznar també ha lamentat que la dreta espanyola estigui ara representada per tres partits. "Hem fet un salt trenta anys enrere", ha assegurat.

ARXIVAT A:
VoxProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut