José María Aznar
José María Aznar

Aznar presentarà una denúncia davant de la Fiscalia per "revelació de dades tributàries"

L'expresident del govern espanyol ho farà després de publicar-se que l'Agència Tributària el va multar

RedaccióActualitzat
L'expresident del govern espanyol José María Aznar interposarà una denúncia davant de la Fiscalia General de l'Estat per "revelació de dades tributàries". Així ho ha manifestat en un comunicat publicat a la seva pàgina web després de fer-se públic que l'Agència Tributària li va fer una comprovació fiscal l'any 2014 per la qual ha de pagar una multa. Aznar, que es reserva la possibilitat d'adoptar "qualsevol altra acció legal", defensa que tot es deu a "diferències de criteri" amb Hisenda en la forma de tributar. Assegura, però, que és "injuriós parlar de defraudació" i defensa que tots els seus ingressos i despeses han estat degudament declarats en tots els exercicis.

L'expresident del govern espanyol també ataca el govern de Rajoy afegint que es troba davant un intent de vessar falsedats i injúries sobre la seva persona. L'expresident popular afirma també que sent "avorriment" davant del que anomena "nou atac intencionat" contra la seva imatge pública. "Avui, a més, toca Panamà", afegeix en l'última part del comunicat.

El mitjà digital, "Ok Diario" va publicar que arran d'una inspecció oberta el 2014, l'Agència Tributària va imposar a l'expresident del govern espanyol una multa de més de 70.000 euros per utilitzar una societat instrumental per estalviar-se el pagament de la meitat dels impostos. Segons aquest mitjà, l'Agència Tributària va obligar Aznar a abonar una liquidació complementària de prop de 200.000 euros per diverses irregularitats fiscals el 2011 i el 2012.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut