La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aquest dilluns a Milà (EFE)

Ayuso aixecarà les restriccions horàries a l'hostaleria i l'oci nocturn de Madrid dilluns

La presidenta de la comunitat també ha decidit suprimir els límits d'aforament en cinemes i teatres i augmentar de 8 a 10 el màxim de persones a les taules

TEMA:
Comunitat de Madrid

A partir de dilluns que ve, 20 de setembre, l'hostaleria i l'oci nocturn de la Comunitat de Madrid no tindran cap restricció horària per obrir, i tampoc hi haurà límit d'aforament en cinemes i teatres.

Ho ha anunciat aquest dilluns a Milà la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso, que també ha decidit ampliar de 8 a 10 persones el nombre màxim de persones a les taules de les terrasses.


"Tancar ha de ser sempre l'última opció"

Díaz Ayuso ha dit que es prendran aquestes mesures perquè la situació està millorant, i ha carregat contra el govern de Pedro Sánchez, que, ha dit, ha mostrat durant la pandèmia "la seva cara més puritana i conservadora, i més retrògrada":

"Decidim que tancar, que és un fracàs, ha de ser sempre l'última opció quan ja ho hem intentat tot. L'administració que directament ha optat per tancar sense intentar alternatives creatives no pot publicitar-se com a responsable."

"Quantes normes absurdes i dany gratuït han causat les decisions basades en la por d'alguns polítics i empresaris."

La cinquena onada continua anant a la baixa a la Comunitat de Madrid i la vacunació va a bon ritme, amb més del 70% de la població vacunada.

La Covid-19 hi té ara mateix una incidència acumulada de 131,11 casos per 100.000 habitants, una taxa encara per sobre de la mitjana espanyola, que és de 116,13.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aquest dilluns a Milà amb el Premi Flama de la Llibertat (EFE)

La Flama de la Llibertat

Díaz Ayuso ha fet l'anunci a Milà, a Itàlia, on ha anat a rebre un premi de l'Istituto Bruno Leoni, un laboratori ideològic de tall neoliberal inspirat en economistes com Friedrich Hayek o Milton Friedman.

El premi que ha rebut es diu Flama de la Llibertat, i l'hi han atorgat perquè en aquest institut han considerat molt positiva la seva gestió de la pandèmia a la Comunitat de Madrid.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19 Comunitat de Madrid
Anar al contingut