"Avatar 2" s'estrena també en català: la llista dels cinemes on es pot veure
Imatge d'"Avatar: El sentit de l'aigua", estrenada aquest divendres (ACN/Walt Disney Studios)

"Avatar 2" s'estrena també en català: la llista dels 40 cinemes on es pot veure

La versió catalana es podrà veure en 40 cinemes de tot Catalunya, si bé només 11 oferiran la projecció en 3D

Actualitzat

Arriba als cinemes la segona entrega d'"Avatar", que l'any 2009 es va convertir en la pel·lícula més taquillera de la història. Es titula "Avatar: El sentit de l'aigua", i, a diferència de la primera, aquesta seqüela sí que ha arribat als cinemes en català

Es tracta d'una de les estrenes més importants de l'any i una de les més esperades. L'ha dirigida James Cameron, que també va ser el director de la primera i que continua sent la pel·lícula més taquillera de la història: va recaptar més de 2.700 milions d'euros.

En aquesta segona entrega, situada sobretot a l'oceà del planeta Pandora, la parella protagonista --Jake Sully i Neytiri-- cria els seus fills en un món en guerra.


La versió catalana es podrà veure en 40 cinemes de tot Catalunya, si bé només 11 oferiran la projecció en 3D, com el cinema Arenas de Barcelona. 

Aquesta és la llista de les sales de tot Catalunya que l'ofereixen en català:
 

 

Una crida a omplir les sales

Aquest divendres a la tarda s'ha fet una estrena especial de la versió catalana al Cinesa Diagonal de Barcelona, amb la presència de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, per animar els espectadors a veure-la en català. El Departament de Cultura ha invertit un ajut de 60.000 euros en el doblatge

Des de les xarxes socials, Doblatge en català ha fet una forta campanya per aconseguir omplir les sales on es podrà veure la seqüela en català. Tot i això, la plataforma i molts usuaris s'han queixat dels horaris de les projeccions i que en moltes no es pot veure en 3D:


 

 

ARXIVAT A:
CinemaCatalà
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut