Messi s'abraça amb Alves abans d'un Argentina-Brasil (Reuters)
Futbol internacional

Austràlia reforça la seguretat a l'Argentina-Brasil després d'un assalt terrorista

L'atemptat comès a Melbourne farà que s'incrementin les mesures de seguretat i els registres als aficionats en el primer partit de Messi sota les ordres de Sampaoli

Actualitzat

La policia australiana ha reforçat avui la seguretat a Melbourne de cara al partit que enfrontarà les seleccions de l'Argentina i el Brasil. Aquesta decisió s'ha pres després de l'assalt armat a la ciutat que les autoritats van considerar un atac terrorista i que Estat Islàmic va reivindicar.

La policia de Victòria, que té com a capital Melbourne, va indicar que es reforçarà el dispositiu de seguretat de cara als propers partits internacionals de futbol programats al Melbourne Cricket Ground, entre els quals hi ha l'Argentina-Brasil d'aquest divendres.

El portaveu de la policia de Victòria, Thomas O'Bryne, ha explicat a l'agència EFE que la mesura "busca garantir una presència policial molt visible al recinte i al seu entorn", que "inclourà l'ús de recursos especialitzats". El portaveu demana també paciència als aficionats, que seran sotmesos a registres abans del partit que significarà l'estrena de Jorge Sampaoli al capdavant de l'Argentina de Messi, ja incorporat a la concentració.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut