Augmenten un 50% les vendes d'electrodomèstics després del confinament
On més s'ha notat és en els electrodomèstics de cuina (Pexels)

Augmenten un 50% les vendes d'electrodomèstics després del confinament

L'augment de vendes s'ha notat especialment en els electrodomèstics de cuina

RedaccióActualitzat

Després d'estar tancats a casa, molta gent va veure la necessitat de millorar la llar. La majoria de productes lligats a la casa han augmentat les vendes, perquè la gent n'ha fet un ús intensiu aquests mesos. És el cas, per exemple, dels electrodomèstics, especialment els de línia blanca per a les cuines.

Segons les estadístiques de l'Associació nacional de fabricants i importadors d'electrodomèstics, la facturació acumulada des del gener d'aquest any fins al mes de juny ha augmentat un 52%, mentre que al mateix període de l'any passat havia caigut un 18% per l'efecte del tancament de botigues i restriccions durant el confinament.

 

Aquest augment de la demanda beneficia els comerços i també els fabricants.

La tendència s'ha mantingut durant aquest any, tot i que a les botigues diuen que s'està moderant des de l'inici de la vacunació i l'obertura d'activitats socials.

Els comerciants avisen d'un augment de preus

Frecan és una empresa de Sentmenat dedicada a la fabricació de campanes d'extracció de fums. Aquí han viscut l'augment de la demanda dels consumidors espanyols i també de la llarga llista de països on arriben els seus productes.

La millora de les vendes d'aquest any superen el 30% i això els ha portat a invertir en maquinària i a ampliar la plantilla de 47 a 70 treballadors.

Els fabricants confien en la continuació de la millora de les vendes d'electrodomèstics, mentre que els comerciants avisen d'un augment de preus que ja està arribant a les botigues.

 

 

ARXIVAT A:
Economia de butxacaConsumCovid-19
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut