L'àudio del tens acarament entre Fernández Díaz i el seu número 2 pel cas Kitchen
Jorge Fernández Díaz amb el seu número 2 a Interior, Francisco Martínez

L'àudio del tens acarament entre Fernández Díaz i el seu número 2 pel cas Kitchen

L'exministre i Francisco Martínez es culpen mútuament de l'espionatge a Bárcenas i de la utilització dels fons reservats per a aquesta operació

Actualitzat

Els àudios de l'acarament en seu judicial entre l'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz i el seu antic número 2, Francisco Martínez, per l'operació Kitchen, han sortit a la llum. Hi ha tingut accés Catalunya Ràdio, així s'explicava al Catalunya Nit i se sentia el tens enfrontament i els retrets entre els dos exalts càrrecs.

 

 

El cas de l'operació Kitchen investiga el pagament amb fons reservats d'un sistema parapolicial creat el 2013 per espiar l'extresorer del PP Luis Bárcenas sobre la comptabilitat B del partit.

En l'acarament, tots dos exalts càrrecs es van acusar mútuament, i la tensió va anar pujant de to a mesura que avançava, fins al punt que el jutge va demanar calma a l'exministre Jorge Fernández Díaz i li va oferir un got d'aigua perquè es calmés. L'exministre va retreure al secretari d'estat un seguit d'insults.

J. Fernández Díaz: "Me has llamado idiota integral, me has llamado cabrón, me has llamado hijo de puta, me has llamado miserable, me has llamado bobo... por lo tanto no había mucho afecto de ti hacia mí."

F. Martínez: "Hombre, me arrepiento de haber dicho esas cosas por la falta de respeto, pero es fruto del calentamiento. Yo desde el principio he dicho aquí que estaba muy dolido."

Fernández Díaz va negar que sabés res de l'operació Kitchen i va assegurar que els missatges que Francisco Martínez li atribueix estaven manipulats. Per la seva banda, Martínez va insistir que l'exministre li va demanar que l'informés de si l'exxofer de Bàrcenas Sergio Ríos, que hauria estat captat suposadament com a confident per a l'operació, col·laborava amb la policia, i que el va fer parlar amb l'excomissari VIllarejo.

L'acarament va tenir lloc el 13 de novembre a l'Audiència Nacional

ARXIVAT A:
Audiència NacionalCorrupcióJudicialPP
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut