La llanxa amb els farcells de droga ha arribat al port de matinada (Wikimedia Commons)
Maresme

Aturen una narcollanxa plena de farcells de droga a Mataró i detenen 15 persones

Els fets han passat de matinada, després d'un avís a la policia

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut 15 persones al port de Mataró després de detectar una llanxa de gran potència carregada amb farcells de droga. Els fets han passat a les quatre de la matinada quan una persona ha alertat la policia i, immediatament, s'ha activat un dispositiu per interceptar l'arribada de les substàncies estupefaents.

Segons els Mossos d'Esquadra, primer, s'han localitzat i detingut les 15 persones que estaven al port i, tot seguit, s'ha capturat la llanxa on transportaven els farcells, sense que n'hagi transcendit el punt concret.


L'actuació policial d'urgència ha comptat amb el suport de la Policia Local i la Policia Marítima.

Mentrestant, la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra està prenent declaració als detinguts i investigant els fets d'una operació que continua oberta.

Tot i que és un fet poc habitual, no és la primera vegada. Fa dos anys, el febrer de 2021, es va localitzar una llanxa pneumàtica 10 metres d'eslora embarrancada a les roques entre Mataró i Llavaneres.

Un any després es va desarticular una organització criminal de tràfic d'haixix que funcionava des d'aquesta zona agrícola.

 

ARXIVAT A:
PolicialDrogues
Anar al contingut