Aturen un concert de Sergio Dalma per animar el púbic a saltar-se les normes antiCovid
Imatge d'arxiu d'un concert de Sergio Dalma (ACN/Miquel Codolar)

Aturen un concert de Sergio Dalma per animar el públic a saltar-se les normes

El cantant ha demanat disculpes per la seva actitud, i en un comunicat diu que no és negacionista i que fa mesos que té la pauta completa de vacunació

Actualitzat

El concert no va acabar com era d'esperar. El recital de Sergio Dalma al festival "Las noches del Malecón", de Múrcia, es va interrompre de forma sobtada quan l'organització el va suspendre per incompliment de les mesures sanitàries per la Covid. 

El cantant s'ha convertit en trending topic a Twitter després d'haver animat el públic a interrompre el concert cada cop que l'organització els fes seure a les seves butaques. El vídeo s'ha fet viral a les xarxes.

Des de l'organització del festival han lamentat els fets i asseguren en un fil de Twitter que no poden permetre que "ningú, sigui qui sigui, posi en risc tot l'esforça realitzat". Defensen que fins a l'últim dia han complert les restriccions antiCovid i que no podien deixar que l'última actuació fos diferent. Finalment afegeixen que no veuen "cap sentit a les actituds que inciten a saltar-se les normes."

ARXIVAT A:
MúsicaCoronavirus Covid-19
Anar al contingut