Una avaria en el subministrament elèctric ha afectat cinc línies de Rodalies (ACN)

Matí d'aturades i retards a Rodalies per una avaria a Cornellà

Renfe ha informat que a les 7 s'ha resolt l'avaria que afectava el subministrament elèctric i els retards s'han allargat al llarg del matí

RedaccióActualitzat

Nou matí complicat a Rodalies Catalunya a causa d'una avaria en el subministrament elèctric entre Sants i Castellbisbal que ha quedat resolta a les 7 del matí, tot i que els retards s'han allargat.

Abans d'aquesta hora, però, ja afectava la circulació dels trens de les línies R1, R3 i R4 més enllà de la zona afectada. També l'R7 i l'R8, com Rodalies ha informat més tard.

Renfe parlava d'aturades i retards que podien superar els 45 minuts.

A les 7.15, l'operador ferroviari ha explicat que l'avaria, del gestor d'infraestructures, ja estava resolta i que els trens anirien recuperant progressivament el seu horari habitual.

Adif, però, no ha informat públicament sobre la resolució de la incidència fins a les 7.31.


A les 6.40 Adif havia informat d'una "incidència en la infraestructura a Cornellà" i que els tècnics ja hi estaven treballant per resoldre-la com més aviat millor.


Poc abans de les 7.15, Renfe ha informat que l'avaria també afectava la circulació de les línies R7 i R8 i recomanava buscar mitjans de transport alternatius.


L'abast d'aquesta avaria, de tota manera, ha afectat ja des de primera hora al conjunt d'aquestes línies, com alguns usuaris expliquen a la xarxa des de Badalona o des de Vilafranca del Penedès:


Els usuaris també denuncien la falta d'informació:


Alguns usuaris utilitzen la ironia per denunciar la situació:

 

 

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicRenfeRodalies
Anar al contingut