Moscou

Atropellament múltiple a la plaça Roja de Moscou en ple Mundial

La majoria de víctimes són aficionats mexicans que són a la ciutat per seguir el Mundial de futbol

RedaccióActualitzat

Un atropellament múltiple a prop de la plaça Roja de Moscou va ferir ahir 8 persones, entre elles, diversos aficionats mexicans que havien anat a Rússia a seguir el Mundial de futbol. Els fets van passar quan un taxi va perdre, aparentment, el control.

Un taxista va envestir ahir un grup de vianants, entre ells alguns aficionats mexicans. Hi ha set persones ferides, cap de gravetat. El conductor va intentar fugir corrents del lloc dels fets, però va ser detingut. Les circumstàncies de l'accident són encara confuses.

 

 

La policia russa descarta en principi l'atemptat terrorista i ho està tractant com una infracció de trànsit. El taxista portava documentació del Kirguizistan.

Les primeres hipòtesis oficials apunten que podria haver perdut el control del vehicle. Però en un vídeo que s'ha fet públic s'observa com el conductor del taxi accelera de sobte quan entra en una zona de vianants plena de turistes, i això ha aixecat força dubtes sobre la intencionalitat o no de l'atropellament.

 

 

L'agència russa Interfax assegura que el conductor es va adormir al volant i que va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia.

Anar al contingut