Els efectes de l'acte vandàlic a l'accés de la delegació de TV3 a Lleida

Atac vandàlic a la delegació de TV3 a Lleida per la sentència contra Pablo Hasél

El jutge va condemnar divendres el raper Pablo Hasél a 6 mesos de presó per empènyer, insultar i ruixar amb un líquid de neteja un periodista de TV3 en una protesta el 2016

Actualitzat

La delegació de TV3 a Lleida ha patit aquesta matinada un atac vandàlic. Els finestrals de la porta principal han aparegut trencats per l'impacte de pedres o d'algun altre objecte contundent.

En un dels vidres hi ha una pintada al·lusiva a la sentència que es va conèixer divendres i que condemna el raper Pablo Hasél a sis mesos de presó per haver agredit un periodista de TV3 quan cobria una protesta a la Universitat de Lleida. Els Mossos d'Esquadra ho estan investigant.

 

Segons el jutge, que va sentenciar al raper Pablo Hassél per un delicte de lesions, afirma que ha quedat provat que Hasél va empènyer, insultar i ruixar amb un líquid de neteja el periodista de TV3 i, per aquest motiu, a més de la pena de presó, l'obliga a indemnitzar la víctima amb 12.150 euros.

 

Els fets van tenir lloc el 2 de juny del 2016, al despatx del rector de la Universitat de Lleida. Els mitjans de comunicació intentaven cobrir una protesta de treballadors i professors contra l'ocupació del despatx del rector per part d'estudiants i joves. Els periodistes que cobrien la notícia van rebre empentes i se'ls van llançar líquids.

Un altre periodista, un fotògraf del diari Segre, va rebre una empenta i va caure damunt d'una taula del despatx del rector i li van ruixar el clatell amb vinagre.

Dos periodistes de TV3 van presentar una denúncia a la policia per agressions, ja que segons es podia veure en diverses imatges enregistrades per altres mitjans i també per telèfons mòbils, se'ls va impedir gravar la protesta cobrint-los amb jaquetes i també donant-los empentes.

ARXIVAT A:
Tv3
Anar al contingut