Pintades als vidres de la seu de Podem a Cartagena (EFE/Marcial Guillén)
Pintades als vidres de la seu de Podem a Cartagena (EFE/Marcial Guillén)

Atac amb líquid inflamable a la seu de Podem a Múrcia

Pablo Iglesias diu que la ultradreta està darrere de l'atac, que qualifica de "terrorisme de carrer"

Actualitzat

Pablo Iglesias acusa l'extrema dreta d'estar al darrere de l'atac, aquesta matinada, a la seu de Podem a Cartagena, Múrcia.

Uns desconeguts han llançat un còctel Molotov contra el local, situat en els baixos d'un edifici de vivendes, que ha provocat un incendi dins el local.  Els atacants també han deixat diverses pintades als vidres.

Podem atribueix l'atac, literalment, als "cadells de Vox" i critiquen que el president de Múrcia, el popular Fernando López Miras, hagi cedit la Conselleria d'Educació a una de les exdiputades de Vox que van frenar la moció de censura.

El líder de Podem i ara candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias, ha dit que es tracta d'un acte de "terrorisme de carrer" i acusa directament la ultradreta d'estar-hi darrera:

 



Iglesias ha acusat el PP de "donar aire als violents" i els insta a rectificar i condemnar "sense matisos" l'atac contra la seu de Podem.

El president murcià, Fernando López Miras, ha condemnat els fets i ha dit que "l'odi i la violència no tenen cabuda en democràcia".

 


 

 

ARXIVAT A:
Pablo IglesiasUnides Podem
Anar al contingut