Jocs Olímpics

Ashwin Wildeboer accedeix a les semifinals dels 100 metres esquena

Amb un temps de 53 segons i 67 dècimes, Aschwin Wildeboer ha batut el rècord d'Espanya marcant el quart millor registre de les eliminatòries i s'ha classificat per disputar la semifinal de la prova. La catalana Èrika Villaécija, amb febre, ha quedat eliminada dels 400 metres lliures i intentarà recuperar-se a temps per disputar les sèries dels 800 metres lliures aquest dijous. Villaécija, probablement, es va refredar la nit de la cerimònia d'inaguració dels Jocs Olímpics. La intenció de la catalana era agafar ritme a la prova dels 400 metres lliures per afrontar en plena forma la seva especialitat, els 800 metres lliures.

Actualitzat
Aschwin Wildeboer ha quedat en segona posició a la sisena sèrie classificatòria per a la semifinal dels 100 metres esquena, que ha estat dominada pel "recordman" de la prova Aaron Peirsol. En una altra sèrie de la mateixa especialitat, el nedador americà Matt Grevers ha marcat un nou rècord olímpic amb un registre de 53.41.

Zhivanevskaia també accedeix a la semifinal


La nedadora d'origen rus Nina Zhivanevskaia s'ha classificat per a la semifinal femenina de la disciplina en unes sèries que han vist com es batia el rècord olímpic tres vegades consecutives. L'australiana Leisel Jones ha establert la nova marca en 1 minut, 5 segons i 64 dècimes. Mercedes Peris ha caigut eliminada.

La nedadora italiana Federica Pellegrini ha batut el rècord olímpic dels 400 metres lliures amb un temps de 4 minuts 2 segons i 19 dècimes. Minuts abans la nord-americana Katie Hoff havia superat el registre de la disciplina, que era vigent des dels Jocs Olímpics de Seúl 1988, però Pellegrini ha aconseguit rebaixar el temps de Hoff.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut