Jocs Olímpics

Aschwin Wildeboer es queda fora de la final dels 100 esquena

Aschwin Wildeboer no ha pogut entrar a la final dels 100 metres esquena de Londres 2012 en acabar setè la sèrie de semifinals. D'altra banda, en la jornada d'avui s'han batut dos récords del món a càrrec de Cameron van der Burgh, en 100 braça masculins, i de Dana Vollmer, en 100 papallona femenins.

Actualitzat
Jornada fructífera en natació amb dos nous rècords del món. El sud-africà Cameron van der Burgh s'ha penjat l'or en la final dels 100 metres braça, i la nord-americana Dana Vollmer ha fet el mateix en la final femenina dels 100 papallona.

Vollmer ha acreditat un temps de 55.98 i s'ha convertit, així, en la primera dona que baixa dels 56 segons. La nord-americana, que en les sèries de classificació ja havia batut el rècord olímpic de la distància, suma la seva segona medalla després de la plata que va guanyar en els 400 estils.

Als 400 lliures femenins, Camille Muffat ha guanyat l'or batent el rècord olímpic.

França pot amb Lochte i Phelps

Michael Phelps ha sumat la seva 17a medalla olímpica, però ha estat una plata més aviat agredolça. L'equip francès li ha guanyat al nord–americà els relleus del 4x100 metres lliures, pràcticament en la línia d'arribada. Mentre els tres primers rellevistes americans, entre ells Michael Phelps, han acabat la seva participació liderant la prova, qui ha fallat ha estat Ryan Lochte, que ha vist com el francès Yannick Agnel l'avançava.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut