Atletisme

Asafa Powell reconeix que la pressió el va superar en la final dels 100 m llisos al Mundial d'Osaka

L'endemà de quedar tercer classificat en la final dels 100 metres llisos del Mundial d'Osaka, el jamaicà Asafa Powell ha reconegut que la pressió el va superar durant la cursa. Tot i començar bé, Powell es va veure superat en els últims 20 metres pel nord-americà Tyson Gay, que va guanyar la medalla d'or. Powell continua, doncs, amb la seva particular maledicció als mundials, ja que el 2003 va ser desqualificat i al Mundial 2005 no hi va poder participar per culpa d'una lesió. Tot i això, el jamaicà assegura que vol superar el seu rècord aquest mateix any.

Actualitzat

Powell ha assegurat que volia la medalla d'or "amb moltes ganes", però que quan va veure que no la podia guanyar, va parar de córrer perquè veia que no podria atrapar Tyson Gay. El jamaicà ha explicat que abans de la cursa estava molt tranquil, relaxat i que se sentia preparat per córrer. Tot i això, l'atleta ha reconegut que enmig de la cursa va sentir una forta pressió, del públic, dels mitjans i de tot en general.

Abans de la prova, Powell ha explicat que no hi havia pensat, que estava tranquil, però que quan va veure Tyson Gay corrent es va sentir pressionat i va tenir por.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut