Arxivada la causa per delicte d'odi contra un mecànic de Reus
El mecànic acusat, el dia que va declarar davant del jutge
Reus

Arxiven la causa contra el mecànic de Reus que no va arreglar el cotxe d'una policia

Jordi Perelló estava acusat d'un delicte d'odi per haver-se negat a reparar el vehicle particular d'una agent de la policia espanyola després dels fets de 1-O

Quim BalaguerActualitzat

El titular del jutjat número 3 de Reus ha arxivat provisionalment el cas del mecànic que va ser acusat d'un delicte d'odi per haver-se negat a reparar el cotxe d'una agent de la policia espanyola després de l'1 d'octubre.

El jutge instructor diu que el mecànic, Jordi Perelló, va atemptar contra els principis bàsics de la diligència mercantil al no voler atendre l'agent de la policia espanyola. Tot i això, considera que la seva actuació no es pot considerar un delicte d'odi i afirma que el mecànic només va conculcar els drets de la demandant com a consumidora.

El president d' "Advocats Voluntaris Reus 1 d'Octubre", Salvador Mestre, diu que la causa s'hauria d'haver arxivat definitivament.

 

"El que ens estranya és que, si no hi ha delicte, l'arxiu sigui provisional. I lamentem que, en el redactat, el jutge renyi l'actitud professional del mecànic. Si no fos professional, no se li hauria incrementat el volum de feina, com li ha passat des que se li va obrir la causa".

 

Mestre lamenta que el mecànic hagi hagut d'aguantar la pressió d'estar encausat durant més d'un any quan era evident que no hi havia cap delicte d'odi.

 

 

ARXIVAT A:
Procés catalàJudicialReferèndum 1-O
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut