Arxivada la investigació contra Ada Colau per subvencions a entitats socials
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en un acte

Arxivada la investigació contra Ada Colau per subvencions a entitats socials

La fiscalia no veu indicis de delicte de l'alcaldessa de Barcelona en l'atorgament de diners a organismes com la PAH

Actualitzat
TEMA:
Ada Colau

La fiscalia no ha trobat cap indici dels delictes de prevaricació, frau i malversació de què s'acusava l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La causa ha quedat arxivada.

La denúncia havia anat a càrrec d'Advocats Catalans per la Constitució, que acusava Colau d'haver atorgat, de forma irregular, 3,4 milions d'euros a entitats com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca o l'Aliança contra la Pobresa Energètica

Aleshores, Colau ja va defensar que les subvencions complien tota la normativa, a més d'assenyalar que el conveni de col·laboració amb aquestes entitats venia del mandat de l'antic alcalde, Xavier Trias.

El regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha lamentat l'atac contra el prestigi de l'Ajuntament de Barcelona, en una acusació "sense fonament".

No és la primera vegada que Advocats Catalans per la Constitució denuncia l'Ajuntament de Barcelona. Ja ho va fer per aturar les multiconsultes ciutadanes, i també per aconseguir la prohibició judicial de penjar el símbol de solidaritat amb els presos polítics a la façana del consistori.

ARXIVAT A:
Ada Colau Ajuntament de Barcelona
Anar al contingut