Arturo Vidal
Arturo Vidal se sent millor que mai
Futbol

Arturo Vidal: "Estic millor que mai al Barça"

El xilè ha explicat cóm es va organitzar el confinament i la duresa de no poder veure els seus fills durant setmanes

Actualitzat

El migcampista xilè del Barça, Arturo Vidal, ha tancat les boques sobre una possible sortida del Barça en un Instagram Live que ha fet en directe amb el seu equip de tota la vida, Rodelindo Román i el periodista Marito Velasco.

 "Estic còmode i feliç a Barcelona.És clar que vull seguir aquí. Estic més preparat que mai. Hi ha un bon grup i tinc grans amics al vestidor. I físicament estic molt bé, millor que mai.  Mai he tingut tant de temps per preparar-me... hem fet un pla per allargar la meva carrera esportiva tant com sigui possible. Estic a punt per la lliga i per la Champions."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mañana insta live con el @kingarturo23oficial A las 15 hrs de Chile y las 21 hrs de España.

Una publicación compartida de Mario Velasco (@maritovelasco) el

 

 

 Arturo Vidal no ha gaudit del confinament, però va agafar una rutina.

 "Entrenava dos cops al dia. M'aixecava a les 8, entrenava dues o tres hores, mirava una sèrie i esmorzava. "Vikings" ja l'he vist dues vegades. Ja no em queden pel·licules. Ho he vist tot. Després de dinar, descans, parlava amb la família i després, segon entrenament. L'últim, sopar, pel·lícula i a dormir."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El desafío es 10K en 38,08, vamos que se puede, veamos cómo ha resultado la cuarentena 😉💪🏽🤙🏽🏃‍♂️👑🔥🔥

Una publicación compartida de Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) el

 

 

 El que ha portat pitjor és no poder veure els seus fills.

"La quarantena ha estat dificil, tant de temps tancat. Vaig estar molt temps sense poder veure els meus fills, viuen a dos quilòmetres. Haviem de complir les normes. La pandèmia és molt perillosa i anàvem dia a dia. Va ser molt difícil. I encara hem de ser molt cauts, no estem al cent per cent."
 

Pel que fa als problemes amb l'alcohol -de què va parlar la setmana passada el seu excompany a la Juventus Giorgio Chiellini-, creu que només s'ha destacat la pitjor cara de tot el que va dir el jugador.

 "Em vaig equivocar una vegada i ho he pagat, però ja he passat pàgina. M'he aixecat i he continuat endavant. De tota manera no trobo bé anar explicant aquestes coses."

Al Rodelindo, el seu club de sempre a Xile, l'esperen... algun dia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tu familia te espera King 💚⚽️👑 #VamosRode #delbarrioalmundo

Una publicación compartida de Rodelindo Román (@rodelindoroman) el

 

Avui és l'aniversari del xilè, que fa 33 anys. El canal de twitter de la UEFA l'ha volgut felicitar destacant una de les seves accions característiques sobre el camp en un partit del Barça de la Lliga de Campions.

 

Anar al contingut