Artur Mar i David Fernàndez s'abracen. (Foto: @jaumepadros)
Artur Mar i David Fernàndez s'abracen. (Foto: @jaumepadros)
L'Hospitalet de Llobregat

Artur Mas i David Fernàndez es fonen en una abraçada

El 9-N ha deixat imatges memorables com aquesta del president de la Generalitat i el portaveu de la CUP demostrant que la unitat per la jornada supera fins i tot la distància ideològica.

RedaccióActualitzat

Les llargues cues, les urnes plenes, la il·lusió i la normalitat són imatges que descriuen el 9-N. Però més enllà d'aquestes, una de les imatges de la jornada de votació del procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya serà, sens dubte, l'abraçada entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el portaveu de la CUP, David Fernàndez.

El moment s'ha produït al Centre de Recollida d'Informació situat a l'Hospitalet de Llobregat. Els assistents han activat telèfons i càmeres per immortalitzar un moment políticament prou rellevant. L'eurodiputat Ramon Tremosa, entre d'altres, l'ha piulat:
 

Tampoc ha trigat gaire a aparèixer a YouTube. L'hi ha penjat el periodista de RAC1 Jofre Llombart.I és que la distància ideològica i programàtica entre la CUP i CiU ha passat a un segon terme davant la unitat dels dos partits en aquest 9-N.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut