Artur Mas, durant el Consell Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya. (Foto: EFE)
El president Mas considera que hi ha una ofensiva en marxa. (Foto: EFE)
Sant Cugat del Vallès

Artur Mas denuncia una campanya per atacar els símbols de Catalunya

"Tenim algunes sospites que existeixen operacions per intentar carregar-se els símbols del nostre país que són referents per a les persones i dels quals Catalunya en té molts", ha declarat el president.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha denunciat l'existència d'una campanya procedent de certs sectors d'Espanya amb l'objectiu d'atacar els principals "símbols referencials" de Catalunya, entre ells l'expresident Jordi Pujol. Així ho ha dit Mas a Sant Cugat del Vallès, on ha presidit el Consell Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), el primer des que Oriol Pujol va renunciar temporalment als seus càrrecs a la formació després de saber que l'havien imputat en la trama de suposades concessions irregulars d'estacions d'ITV.

"Tenim algunes sospites que existeixen operacions per intentar carregar-se els símbols del nostre país que són referents per a les persones i dels quals Catalunya en té molts", ha insistit Mas, hi ha afegit que "hi ha una ofensiva en marxa, i un d'aquests símbols és el 'president' Jordi Pujol, símbol important pel que ha fet i representat, que identifica molta gent i que s'està intentant desgastar", ha afegit el líder nacionalista.
Anar al contingut