Barcelona

Artur Mas afirma que aquestes són les eleccions del canvi

El president de CiU, Artur Mas, ha afirmat que les eleccions del 28 de novembre seran les del canvi. Des de la seu de CDC, el president de l'oposició ha dit que són conscients que hi ha moltes ganes de canvi i que el tenen "molt a prop, a tocar de les mans, però no està fet". El líder de CiU ha instat a moure's per fer-lo possible, i s'ha compromès a fer una campanya electoral en to constructiu i en positiu. D'altra banda, Mas ha volgut subratllar que valoren els set o vuit anys que han estat a l'oposició com "una escola d'aprenentatge" i una oportunitat per conèixer i recórrer el territori.

Actualitzat
"Aquestes són les eleccions del canvi", ha valorat Artur Mas després de saber-se la data de les eleccions catalanes, el diumenge 28 de novembre. El líder de CiU ha coincidit amb Montilla que els comicis seran d'una importància "cabdal" per al futur del país i amb Puigcercós a l'hora de valorar que la data concreta no és el més rellevant.

Ganes de canvi


Artur Mas ha dit que percep moltes ganes de canvi, "que el canvi és a prop, és possible, el tenim a tocar de les mans, però no està fet". El líder de CiU ha llançat una crida als seu electoral a no confiar-se i ha dit als catalans que si volen que sigui possible "han de fer alguna cosa, ni que sigui posar un granet de sorra".

El líder de CiU ha dit que a Catalunya li convé un canvi en molts sentits, no només de noms o de partits, sinó "de projecte, lideratge, actituds, prioritats". I ha dit que els vuit anys que han passat a l'oposició els han servit d'"escola d'aprenentatge" i que s'ho han pres com una oportunitat per recórrer el país i conèixer la seva realitat. Mas ha reconegut que no ha estat agradable després de guanyar les eleccions, però que també ha estat una lliçó d'humilitat.

Campanya constructiva

Respecte a la campanya electoral, Mas ha demanat una campanya en positiu i en to constructiu. El líder de CiU ha dit que continuaran mantenint un segell distintiu "perquè prou dures estan les coses per afegir més llenya al foc, més insults i menysteniment".

Envoltat de senyeres

Els periodistes que han acudit a la roda de premsa a la seu de CDC no se'ls ha escapat l'atrezzo escollit per a l'ocasió. Artur Mas ha comparegut darrere d'un seguit de senyeres, fins a nou, que li han fet de teló de fons. Preguntat sobre aquest detall, Mas ha somrigut i ha reconegut que no era casual: "Són banderes de Catalunya, són senyeres, això deixa clar quin és el nostre compromís i la nostra prioritat", ha dit abans de concloure: "No hi busqueu més significats".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut