Pla general dels guanyadors dels premis InnoFòrum del Fòrum Gastronòmic de Girona 2017 aquest 20 de novembre del 2017 (horitzontal)
Pla general dels guanyadors dels premis InnoFòrum del Fòrum Gastronòmic de Girona 2017 aquest 20 de novembre del 2017 (horitzontal)

Artipà, Electrolux i Gelati Dino guanyen els premis InnoFòrum del Fòrum Gastronòmic

Actualitzat

ACN Girona.-Les galetes artesanes de xocolata i coco de l'empresa vigatana Artipà han guanyat el premi Innofòrum 2017 en la categoria del gust més original. El jurat n'ha valorat "l'aspecte, l'aroma i el gust en boca". El premi al 'packaging' més creatiu se l'ha emportat la línia de gelats biològics de Gelati Dino per complir les característiques de ser "útil, sostenible i responsable amb el medi ambient". Finalment, el producte més innovador no ha estat un aliment sinó un electrodomèstic: el 'panini grill' SpeeDelight d'Electrolux. Segons el jurat, aquest aparell té entre les seves virtuts "el fet de ser pràctic, útil i perdurable en el temps". Un total de divuit productes s'han presentat a les diferents categories dels premis del Fòrum Gastronòmic de Girona que distingeixen les noves creacions dels exhibidors presents. L'entrega dels premis InnoFòrum ha estat un dels esdeveniments del Fòrum aquest dilluns en la segona de les tres jornades que dura. Demà es farà entrega d'uns altres premis, els Josep Mercader, que reconeixeran Núria Bàguena, Toni Gerez, Albert Grassot, Miquel Bofill, Joan Bosch, Benvingut Aligué i Jaume Font.

Anar al contingut