Ada Colau mantindrà els seus comptes de Telegram, Instagram i Facebook (ACN/ Blanca Blay)
Ada Colau mantindrà els seus comptes de Telegram, Instagram i Facebook (ACN/ Blanca Blay)

"Arrivederci, Twitter": Colau deixa la xarxa social perquè l'allunya "de la bona política"

Després d'una prova d'un mes sense fer servir Twitter, ha decidit fer-ho definitiu perquè "és molt fàcil acabar entrant en discussions i baralles amb adversaris polítics"

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha comunicat aquest diumenge que deixa Twitter. Mantindrà els seus perfils a Telegram, Facebook i Instagram.

Segons ha argumentat Colau, Twitter l'allunya dels objectius de fer bona política i millorar la vida de les persones, perquè "entre una cosa i l'altra el fet és que la xarxa i l'algorisme acaben ocupant molt temps i energia".

"Després d'unes setmanes fora de Twitter, he constatat que no tan sols no m'he perdut res: tinc més confiança en la humanitat, veig més el que ens uneix que el que ens separa i he dedicat més temps a llegir, pensar i escoltar directament la gent."

 

 

 

Es lamenta l'alcaldessa de Barcelona que a Twitter té la sensació que "deformen la realitat: sobrerepresenta les polèmiques i els discursos d'odi, t'acaba gairebé convencent que la humanitat és dolenta, desconfiada, egoista".

Colau, que té més de 918.000 seguidors a Twitter, ha indicat que feia mesos que volia deixar la plataforma i que va aprofitar l'excusa del seu aniversari, el 3 de març, per provar-ho.

Entre els factors que han influït per fer-li prendre la decisió definitiva, hi ha el fet que "la xarxa s'ha omplert de perfils falsos i anònims que intoxiquen i inciten a l'odi i és molt fàcil acabar entrant en discussions i baralles amb adversaris polítics".

ARXIVAT A:
Ada ColauTwitterXarxes socials
Anar al contingut